Hvis du kan lide at ride på heste, så ved du måske også, at det kan være en farlig hobby. Men det er også meget sjovt – og man får meget motion, så det desuden er godt for kroppen. Derfor er det heldigt, at man sagtens kan blive ved med at ride på sin hest, hvis bare man sørger for, at man har det rette udstyr på, så man passer på sig selv.

 

Du kan bruge en sikkerhedsvest

Du kan f.eks. vælge en komperdell sikkerhedsvest for at passe på dit selv, når du skal ud for at ride på din hest. Denne beskytter dig f.eks., hvis du kommer til at falde af hesten. Med en komperdell sikkerhedsvest kan du også bedre holde varmen, hvis du f.eks. er ude at ride, når det er koldt i Danmark. Her i landet kender vi jo godt til, at det kan blive koldt. En komperdell sikkerhedsvest kan være et godt valg, når man skal ud for at ride.

 

Du skal huske en ridehjelm

Det er klart, at man skal sørge for at passe på hovedet. Det er trods alt det, som der gør, at man overhovedet er i stand til at gøre noget. Derfor bør du aldrig sætte dig op på en hest, hvis du ikke først har sørget for, at du har en ridehjelm på. Det kan godt være, at du synes, at det kommer til at se fjollet ud, men det kan nemt komme til at se meget værre ud, hvis du falder og slår hovedet.

 

Sørg for, at hesten har det rette udstyr på dig selv

Du skal naturligvis også vide, hvad det er for noget udstyr, din hest skal have på. Du skal have en saddel, som du sidder godt på.