Skal du snart flytte i ny bolig? Eller søger du blot at opfriske din nuværende? Boligindretning behøver ikke at være en kompliceret affære. Nedenfor giver vi dig fire tips, som kan gøre processen lidt nemmere.

 

Udnyt pladsen

 

De fleste af os kender til pladsmangel. Heldigvis er der flere ting, du kan gøre, for at få så meget ud af pladsen i din bolig som muligt. Først og fremmest bør du indrette i lyse farver, for på denne kan du få rummene til at virke større, end de egentlig er. Du bør også bruge masser af multifunktionelle møbler og huske på, at det ikke er alle møbler, der nødvendigvis skal stå op ad en væg. Nogle møbler, herunder spisebordssættet, kan snildt placeres midt på gulvet.

 

Skab kontraster

 

Du bør for alt i verden undgå at din bolig kommer til at ligne et boligkatalog. Selvom det kan virke nærliggende at købe alle dine møbler det samme sted, vil en alt for stilistisk strømlinet bolig ikke virke specielt indbydende. Skab kontraster i din bolig, så den får en broget og personlig atmosfære.

 

Husk dekorationerne

 

Du bør ikke forsømme dekorationerne, når du indretter din bolig. Køb nogle planter og placér dem i hjemmets hjørner. Tag på tur i det lokale antikvariat og find nogle vaser, krukker og lysestager, som du kan stille på hjemmets flader. Og overvej at supplere med emaljeskilte på væggene. Emaljeskilte findes i mange forskellige farver, og fælles for dem alle er, at de kan bruges til at give hjemmet en fed snert af retro. Du finder et bredt udvalg på https://www.nicewall.dk/emaljeskilte.

 

Find malingen frem

 

Trænger din bolig til et strejf af farve? Så kan du også overveje at male en dør, en væg eller måske et sofabord. Malingen tillader dig at sætte et personligt præg på din bolig og sørge for, at den føles og fremstår unik.