Hvis du også drømmer om at være superactionfiguren i din yndlingsaction film, så kan det være, du skal læse med i denne artikel. Her kommer der nemlig nogle idéer til, hvordan du kan lege vaskeægte superhelt, mens du selv er helt i sikkerhed.

Skyd med hardball

Der findes Gode hardball baner masser af steder i Danmark. Her kan du lære at skyde med våben, uden at der er noget farligt ved det. Det kan blive sjovt at se, hvor hurtigt man bliver bedre og bedre til at ramme, og hvordan pistolen begynder at ligge bedre og bedre i ens greb.

Du kan med fordel invitere dine venner med ud på banen, så I alle får en fed oplevelse sammen.

Vil du skyde i haven?

Det kan også være, du synes, det ville være sjovere at skyde i din egen have. Hvis det er tilfældet, så kan det være, du skal anskaffe dig et PCP luftgevær. Disse er nemme og sjove at skyde med. Så kan du holde konkurrencer med dine venner, hvor I kan se, hvem der f.eks. kan ramme flest konservesdåser, der er sat op på række. Det kræver ikke våbentilladelse at have et luftgevær. Du skal faktisk bare være over 18 år, og så må du gerne anskaffe dig et. Du skal naturligvis opbevare det et godt sted, så det ikke er tilgængeligt for børn, der kan komme i besiddelse af det.

Derudover skal I naturligvis også sørge for at skyde et sted, hvor der ikke er nogen, der kan blive ramt. Du skal altså have en have, man kan bruge til det. Hvis du ikke har en god have til det, så er det en god idé, at I finder et andet sted, hvor der selvfølgelig heller ikke er nogen mennesker. God skydning!