Belysning kommer i mange former, og LED strips kan hjælpe dig med at skabe diskret lys hvor som helst. Der er mange steder, du kan bruge LED strips, som du måske slet ikke har tænkt over, og det er meget nemmere at bruge end fx spots eller mere avanceret lys.

LED strips er nemme at tage i brug. Læs med her for at få inspiration til, hvor og hvordan du kan bruge LED strips.

Diskret belysning til skabe

Uanset om det er under køkkenskabene eller under et skabsudhæng tæt ved gulvet, så kan LED strips hjælpe dig med at skabe en diskret belysning. Med en sensor kan de aktiveres efter et givent tidspunkt, og fx hjælpe dig eller din familie med at se, når I er oppe om natten.

Du kan få LED strips hos LEDProff, hvor du også kan se de forskellige muligheder og blive inspireret til, hvordan du vil sætte strips op.

LED strips kan også sættes op inden i skabe, så du får lys til at se det, du mangler, hver gang.

Omkring teknik

LED strips kan sættes omkring teknik for at skabe en flot effekt. Det kan være bag TV’et eller en computer, og det kan især hjælpe, hvis du skal ordne ledninger eller andet teknisk.

Hvis du har teknik som en pladespiller eller en retro radio, der står i et kabinet, kan LED strips virke som gode alternativer til spots. Der kommer belysning over det særlige redskab, men det er ikke noget, der er dominerende eller kan genere.

LED strips kan give et behageligt lys, så de ikke kommer til at skære i øjnene. Der er mange måder at få dem til at virke, og med lidt læren på nettet og nørderi med detaljerne, skal du nok få et godt resultat.