Spændende bymiljøer med unikke specialmøbler florerer i landskabet som aldrig før. Her er tænkt i kreativ innovation med fokus på fremstilling i natur- og genbrugsmaterialer, men også et byrum som går i et med naturens farver og smukke kontraster. Dette gør, at de er populære som aldrig før i by- og nærmiljøet.

Vægt på bæredygtighed

Med anvendelse af genbrugsplast i udformning af byrumsinventar er miljøbevidsthed indtænkt i design og fremstilling af specialmøbler. De er dertil fabrikeret i slidstærke materialer, som går godt i spænd med andre naturmaterialer som mursten og beton. Møblerne som er fremstillet til unikke by- og nærmiljøer findes i forskellige designs indenfor bænke, bordbænkesæt, støjhegn m.m. De er anerkendt og ses som vellykket implementering i offentlige rum i store dele af Danmark, idet de skaber hyggelige oaser for de enkelte byers borgere alle former for specielle møbler til moderne byprojekter kan ses på By Bangs hjemmeside.

Naturområder i bymiljøet

Årstidernes skift spænder som bekendt i mange farver og heraf smukke kontraster. Her gør specialmøbler sig særlige vellykket, idet der også anvendes farver, som går godt i spænd med naturens egne farver. Farverne skaber dertil ro og liv og opfordrer til afstresning, opladning samt leg og aktivitet. Især for børnene i by- og nærmiljøet. De vil helt sikkert finde glæde i kropslige lege ved brug af nogen af specialmøblernes udformning.

Vellykket implementering i by- og nærmiljøet

Udeliv for hele familien er generelt populært. Det er en stund, hvor man får slappet af og hygget sig sammen. Bor man i lejlighed som familie, er det attraktivt at benytte udendørs fællesområderne, når man ikke selv har have. Her vil specialmøbler til anvendelse for beboerne være oplagt for grill om sommeren m.m. og ses som vellykket implementering af fællesområderne.