Er du stor musikfan og har savnet de store festivaller med fællesskabsstemningen og alle de fede bands? Ja, så er du ikke alene og mange som dig ser frem til denne sommers festivaller ude af Coronaens aflysende kløer. Når du så har købt festivalbilletten, er der blot tilbage at se på alt det praktiske, som du skal forberede. Her kan et telt, en sovepose og et liggeunderlag gøre underværker og du kan komme langt bare med disse tre ting. Men hvad skal du ellers sørge for, så du får den mest optimale festivaloplevelse? 

Et godt bud er at have et engangs regnslag eller en engangs poncho med, da man aldrig helt kan vide sig sikker på, hvordan det danske sommervejr bliver. Det er altså en god ide at have et sådant regnslag med hjemmefra, og heldigvis kan man også nemt få fat i et til en god pris. 

Selv i slud kan du stadig gå ud 

Når du står til en koncert på en festival, som du måske har glædet dig til i flere måneder med dit yndlingsband, er der bare ikke noget, der må spolere denne længe ventede oplevelse. Hvis det begynder at regne, sne eller hagle, kan det godt blive en våd, frysende omgang, hvor du også kan udvikle en forkølelse, fordi du også har for lidt tøj på i sommernatten. Dette kan der heldigvis gøres noget ved, hvis du har husket at tage et engangs regnslag med, som har form af en engangs poncho, der er en let lille pakke, som du nemt kan have med i lommen. Tag det på, når det begynder at regne og du er sikret mod at blive våd, kold og syg. Det er desuden også smart til mange andre former for begivenheder, der foregår udenfor.

Giv dine festivalvenner en engangs poncho

Når du ligger i festivalteltet på campingpladsen og har brug for at gå ud af teltet om natten eller tidligt om morgenen for at gå op på toiletforholdene, kan du med stor fordel tage engangs regnslaget på og dermed beskytte dig mod regnen. Der er ikke noget værre end komme hjem igen til et telt drivvåd og kold og skal til at skifte tøj i det lave og lille telt. Læg også gerne et par pakker med engangs regnslag til dem, du sover i telt med og lad dem bruge dem, når de har brug for det. På denne måde støtter du op om den solidariske festivalånd, hvor alle hjælper hinanden og drager omsorg for deres medmennesker. Det er en ægte kærlighedsgerning, der helt sikkert vil vække stor begejstring hos dine med-festivaldeltagere. Rigtig god festival.