Endelig er vi ved at lægge vinteren bag os og gå et forhåbentligt lunt og lækkert forår i møde. Vi håber på dejligt vejr, så vi kan komme lidt udenfor igen og se andet end bare indersiden af vores egne hjem. Udsigterne til at kunne mødes rigtigt med venner og gå til alverdens spændende begivenheder ser dog ud til at lade vente på sig, men så må vi jo finde på noget sjovt at lave sammen udenfor indtil da. Her er et sjovt bud på noget, der sagtens kan nydes både sammen og hver for sig.

En lille båd er en hyggelig investering

Har du normalt haft overskud til en lækker sommerferie sydpå, skal du nok forvente at finde noget andet at brænde pengene af på i år. Hvis ikke du planlægger en tur i sommerhus i Danmark, så er en tur på en båd også en fantastisk oplevelse, der nemt kan deles med dine nærmeste. Bor du tæt ved sø eller stille vand, kan det endda være at du skal overveje din egen kano eller en hyggelig lille robåd, så du selv kan kaste anker og nyde vandet og naturen sammen med dine venner, lige hvor og hvornår du har lyst.

Oplev roen i naturen

Det fantastiske ved at tage en tur i kano eller i robåd er selvfølgelig den ro du finder. Det handler om at skrue tempoet helt ned og acceptere, at der ikke skal ske så meget. Du skal bare nyde naturen, gerne sammen med en ven. Tag en hyggelig tur op ad gudenåen, eller kast anker i den nærmeste sø og få en god snak om alt og intet. Skal det være rigtig godt, så kan i jo endda tage en fiskestang med hver især. Bare husk at overholde regler for, hvor du må sætte båd i vandet og hvor du må fiske.