Der kan være mange gode grunde til at vælge at få løftet sine øjenbryn permanent. Det kan for eksempel være fordi man har været ked af hvordan de har set ud i længere tid og man føler sig belastet af tunge øjenlåg. Tunge øjenlåg forekommer selvfølgelig helt naturligt, men kan også få en til at se træt ud uden man egentlig er det. At få løftet øjenbrynene kan få ansigtet til at se mere friskt, oplagt og yngre ud så det passer overens med hvad man rent faktisk føler. Der findes mange forskellige typer af øjenbrynsløft, som man selv kan vælge mellem i håbet på at få drømmen om de perfekte øjenbryn realiseret!

Få dine drømmeøjenbryn

Tunge øjenlåg er en naturlig proces, der oftest er forårsaget af aldring, hvor huden omkring panden og øjenbrynene mister sin elasticitet og dermed falder længere ned. Hvis man ikke bryder sig om sine nuværende, naturlige øjenbryn, er der ingen skam i at få foretaget sig et øjenbrynsløft. Det er operation, rigtig mange mennesker får foretaget sig på tværs af alder og køn. Oftest tager det også relativt kort tid – omtrent op til en time – så man ikke skal bekymre sig om en lang restitutionsperiode fyldt med smerter, hvor man hverken kan arbejde eller slappe af.

Mange forskellige typer øjenbrynsløft

Fordi der findes mange forskellige typer af øjenbrynsløft er det selvfølgelig vigtigt at man vælger lige netop det indgreb, der passer en bedst. Der tages naturligvis hensyn til dine kosmetiske ønsker hvilket er noget patienten og kirurgen i samarbejde skal redegøre for under forundersøgelsen. Der skelnes typisk mellem flere forskellige operationer inden for øjenbrynsløft – direkte øjenbrynsløft, klassisk øjenbrynsløft og øjenbrynsløft med Botox. Det kan være en rigtig god idé at diskutere disse forskellige indgreb sammen med kirurgen, så du kan få den bedste oplevelse.