Drømmer du også om at have markerede arme? Det er altså ikke noget, der kommer af sig selv. Det er noget, som man må arbejde for at få. Det kan være, at du bare mangler lidt inspiration til, hvordan du kan komme i gang? Så kan du i denne artikel læse om 3 måder, som du kan vælge at træne dine arme på. Læs med og bliv klogere på området!

 

Du kan bruge push up bars

Du kan få en virkelig effektiv armtræning, hvis du vælger at træne med push up bars. Disse er nogle, som du placerer på gulvet, hvor der er et håndtag på hver, som du tager fat i. Du skal nu strække dine arme, så du bruger dine armkræfter på at løfte hele din vægt. Du kan mærke det i armene med det samme, når du laver denne øvelse. Du kan altid udfordre dig selv i, hvor mange du kan tage i træk. Push up bars kan derfor være svaret.

 

Du kan træne dine arme med vægte!
Det kan også være, at du hellere vil stå op og lave din træning. Så kan det være, at du skal have to vægte, så du kan lave nogle gode øvelser. Du kan f.eks. lave en øvelse, hvor du holder vægten i bøjet arm på din skulder. Du skal nu løfte armen op, så den er strakt. Denne øvelse kan du med fordel lave 3*10 gange med hver arm.

 

Træn dine arme med elastikker!
Der er også nogle, der elsker at bruge elastikker, når de skal træne deres arme. Her bruger man den modstand, der er, når man trækker en elastik ud. Der er mange forskellige måder, du kan træne dine arme på ved brug af elastikker. Du kan finde gode videoer på YouTube, hvis du mangler inspiration.