Det kan virke uoverskueligt at starte træningen derhjemme, fordi du intet udstyr har klar til det. Men sådan behøves du ikke have det. Med få midler kan du få samlet det vigtigste udstyr, så du kan begynde på træningen derhjemme. I forhold til udstyr kan det være alt fra den bedste kettlebell på markedet til blot en måtte. Der er dermed mange muligheder for at træne hjemme uden at skulle have hele fitnesscenteret med dig.

Få fat i den bedste kettlebell

Noget af det udstyr, som er nemt at have stående derhjemme, er en kettlebell. Den kan du uden problemer pakke væk, når du ikke bruger den. Dertil er den utrolig effektivt, så du ikke går ned på niveau og udfordring under hjemmetræningen. Find den bedste kettlebell, så du heller ikke går ned på kvaliteten til træningen. Det kan være, du skal have flere af de bedste kettlebells stående derhjemme alt efter vægten. Der vil nemlig være forskel på, hvor meget vægt du skal bruge til de forskellige øvelser med den bedste kettlebell, som du har fundet. Hvis du ønsker andre træningsmaskiner eller udstyr end den bedste kettlebell, kan du også hoppe ind på Nettofitness og se udvalget der. På den måde går du ikke ned på udstyr til træningen.

Hvilket udstyr har du brug for?

For at du ikke går ud og køber hele fitnesscenterets maskiner, bør du overveje hvilke maskiner og udstyr, som du har brug for i din træning. Er romaskinen afgørende for din træning? Eller er trappemaskinen uundværlig? Du kan læse mere om begge dele og meget andet udstyr på siden Cloudfit. Her finder du hjælp til hvilke maskiner, som kan passe til netop dine behov. Der er dermed mange muligheder for at begynde med småt eller stort for din hjemmetræning. Det er blot at springe ud i det på et niveau, som passer til dig og din normale træning.