Om du er et Fitness Center, en forening, et telefonselskab eller noget helt fjerde, så har I med sikkerhed hardware i jeres daglige arbejde. Hardware kan være telefoner, computere, routere, skærme, mus, tastaturer og meget mere. En IT-service kan være en god løsning for jer, der ønsker at fokusere på jeres kerneområder.

Hvad er Hardware as a service?

Hardware as a service er en IT-service og vores tilbud er til alle, der bruger hardware i deres daglige arbejde. Intet hardware holder for evigt, og alt hardware har brug for at blive vedligeholdt. En vedligeholdelse kan være en software opdatering eller udskiftning af løsdele. Hvad enten det er det ene eller det andet, så løser vi problemet for jer.

Hvad indgår i Hardware as a service?

Hardware as a service er en abonnementstjeneste. Grundet det store spektre af hardware i et firma har vi oplevet en glæde hos vores samarbejdspartnere i at have en fast aftale, hvor alt hardware og service er inkluderet.

Fordelene ved et Hardware as a service abonnement:

  • Hurtig og nem adgang til support
  • Ingen uforudsete omkostninger
  • Tidsbesparelse i egen personalekreds
  • Nyt udstyr inkluderet
  • Vedligeholdelse og reparation inkl. arbejdsløn og reservedele inkluderet
  • Udstyrs garanti – kan det ikke repareres, erstattes det med nyt

Se også vores serviceaftale – Service Level Agreement.

Hvorfor skal vi vælge jer til vores IT-service?

IT-service er endnu ikke en udbredt tjeneste på trods af det større behov, der er kommet. Vores service skiller sig også ud ved at være en abonnementstjeneste. Som pionerer på området, er det vigtigt for os at give vores kunder en god oplevelse, så de føler, at de har truffet det rigtige valg.

Vi har haft mange gode og positive samarbejder, og vores kunder er gode til at give tilbagemelding. Læs deres anmeldelser af os på Trustpilot.

Se også vores softwareløsninger udviklet til virksomheder, der arbejder med timeregistrering, vagtplanlægning, lønstyring mv.